domingo, 12 de junio de 2016

KEITH HARING: ESCULTURES

És important quan treballem l'art i l'educació plàstica, passar en algun moment de les 2 a les 3 dimensions, és a dir, de la pintura i a l'escultura. Els xiquets es fascinen quan el·laboren una xicoteta escultura que poden manipular i, a més, jugar amb ella. Per a fer-ho vam escollir la figura del gos de Haring, inspirat en els gossos que lladraven a totes hores en Harlem i que va reproduir en múltiples ocasions. 

                           

Per a fer-ho vam utilitzar com a material goma-eva, que vaig retallar (ells encara tenen 3 anys). Els xiquets havien d'escollir dos peces diferents i, a continuació, amb retoladors prims els van omplir i decorar per ambdues cares de forma lliure i el més creatiu possible. Molts d'ells van optar per marcar la silueta, ficar-li ulls, boca, pèls, dents... però també va haver-hi qui va dibuixar la caseta del gos, un foc, llaços, corretges, sabates...  



Després el vaig muntar fent-li un tall a cadascun dels dos gossos, un començant per la meitat superior i l'altre per la meitat inferior. Per a finalitzar van ser ells qui van encaixar les dos peces.

 
Guau!

No hay comentarios:

Publicar un comentario