martes, 25 de abril de 2017

FELICITATS ASIER I PENELOPE

A finals de març cel·lebràrem l'aniversari de dos xiquets molt especials. La festeta d'Asier i Penélope a l'aula ha servit, com totes les altres, per tal de valorar la presència d'aquests dos amics a la classe dels bombers. 


La nostra Penélope és ingeniosa, afectuosa i sensible; em recorda a una flor un poc silvestre, en aparença forta però delicada i lleument fràgil. Amb el seu monyo llarg i les botes que tant li agrada lluir camina amb soltesa escollint amb qui ha de jugar i amb qui no i sempre està disposta a treballar. Una joia de xiqueta. 

                               

I el nostre Asier, un dandy una mica menudet, que capta les coses a la primera i que no em dirà mai a res que no. Quan li faig una referència a ell o el faça valdre doblega el cap, es fica roig com una tomaqueta de El Perelló i es riu avergonyit. Sap cuidar als seus amics i fer-ne de nous i és estranya la situació a la qual li haja de corregir alguna cosa a la qual ha errat. 


Van dur regalets per a tots i una tortà de xocolate de la qual no varen quedar ni les miguetes. Nosaltres els vam cantar, els vam fer un detallet i els vam desitjar el millor. 


Per molts anys, Asier i Penélope. Vos estimem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario