domingo, 13 de diciembre de 2015

FORMES BUIDES

Les formes bàsiques (creus, quadrats, rectangles, cercles, semicercles)... apareixen contínuament a l'obra pictòrica de Mitsuo Miura. Aquestes s'inclouen moltes vegades en colors vius sobre fons fortament acolorits sense més contrast que la mera presència d'aquestes formes, que a vegades pareixen intrusos i altres el protagonista principal.

                         

Per treballar aquestes formes i aprendre a dibuixar-les vaig realitzar motlles de cartó buits i els vaig repartir de forma aleatòria. Damunt de cartolines i amb ceres dures van marcar les vores de la peça i a continuació les van acolorir; una vegada que havien acabat devien intercanviar les peces i repetir el procés fins que ells consideraven que la seua obra estava finalitzada; alguns com Pau va estar més de mitja hora pintant i ideant i em va semblar, que les formes que va dibuixar eren només la base d'una creació més ambiciosa, on els colors i les ratlles s'intercalaven fins a crear una realitat abstracta i fantàstica. 

                               
Una vegada anaven finalitzant els xiquets passaven per l'assemblea per tal de realitzar el mateix procés damunt d'un cartó. Sou genials xiquets!

No hay comentarios:

Publicar un comentario