martes, 29 de agosto de 2017

PROFESSIONS

El projecte de les professions no haguera estat tan fantàstic com al final va resultar sense l'ajuda dels pares, mares i iaios que van acudir a l'aula i ens van explicar les seves professions. Les cares d'orgull i de goig dels xiquets quan venia el seu familiar i tot allò que ens han aportat i ensenyat serà difícil d'oblidar. Disculpeu si em falta ací la foto d'algun pare, però he perdut unes quantes. Moltes gràcies a tots. 


Fina, la iaia de Pau, ens va ensenyar el seu meravellós ofici de florista amb plantetes de sa casa i altres que va collir al terme del poble. Ens va fer un ram preciós i a més ens va regalar flors per a tots. 


Gonzalo, educador social, ens va explicar de manera fantàstica el seu treball amb xiquets amb diversos tipus de discapacitats i ens va fer un regal genial; la base per fer una Nana com les que feia Niki de Saint Phalle. Mil gràcies!



La visita de Mónica també va ser profitosa i d'allò més didàctica. Química d'estudis i docent de professió, vam realitzar el blandiblú. Ens ho vam passar d'allò més bé. 



De la visita de Pedro, el pare de Pau, electricista industrial de professió, els xiquets jo crec que es van quedar amb el moment de penjar-se a l'arnés. Ens va dur fotos, guants especials, cascs i adhesius de la seua empresa.


Sónia, la mare d'Alejandro i de Juan Manuel ens va fer una classe de Pilates genial al gimnàs i els dos van estar súper orgullosos de sa mare pilatera. Ens va explicar a més en què consistia la seva feina i què era això de la columna vertebral. 


I Àngel, pare d'Àngel, ens va donar una classe magistral de policia; ens va ensenyar molts dels seus utensilis de feina, els xiquets li van fer moltíssimes preguntes, va posar unes quantes multes a un circuit que vam fer i, allò més important, ens va ajudar a entendre que hem de confiar en la policia i que no li hem de tindre por. 


Mil gràcies a tots. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario