miércoles, 11 de noviembre de 2015

AMUNT I AVALL MITSUO!


Els gargots són meravellosos. Davant la impossibilitat de la majoria dels meus de representar encara símbols com lletres o nombres que necessiten de precisió i memòria per a recordar el moviment óculo-manual i, a més, recordar el seu significat i tot allò que implica, sorgeixen els gargots; d'aquesta manera el gargot es converteix en una mostra del moment evolutiu del xiquet i en un mode d'afirmació personal (no sé encara fer-ho bé, però ho intente i heu de valorar el meu esforç per tal que puga avançar).  

Aquest moment evolutiu al qual es troben els nens i les nenes de la meva aula em va semblar el més adequat per a treballar aquest quadre de Mitsuo Miura. El plantejament era senzill: fer gargots pujant i baixant amb ceres molles per a després pintar amb rodet pintura de tempera prou aiguada. A més, volia que el treball fóra grupal i que tots contribuïren per taules a crear una obra conjunta de la qual s'havien de sentir tots orgullosos i respectar les aportacions dels demés.    



Va ser una sessió a la qual els xiquets van gaudir molt i van estar més de 30 minutos treballant i creant. Aquestes sessions on els xiquets no imiten, sinó que creen de forma lliura amb unes poques pautes bàsiques són de les que més gaudixen. 


Per a veure el resultat final haureu de visitar el nostre passadís. Esteu convidats! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario