martes, 10 de noviembre de 2015

LA PARADETA DE LA TARDOR

Ja duem unes quantes dies treballant la tardor a ple rendiment. Hem començat un modest projecte de treball amb els següents pilars conceptuals: els colors de la tardor, els seus fruits i les seues tradicions. A partir d'aquests conceptes estem articulant gran part de la vida de l'aula; no només estem fent fitxes al respecte. Els xiquets han aportat, mitjançant els pares, una gran quantitat de fruits carnosos i secs i a poc a poc anem treballant-los, obrint-los, estudiant-los, tastant-los, representant-los. Amb ells hem muntat la nostra paradeta amb castanyes, prunes, raïm, caquis, anous, ametles, avellanes, cacaus, carabasses... Els nens les han classificat, organitzat i retolat, com podeu veure. 



A més hem fet un mural com a fons tirant xurros de tempera i expandint-la amb esponges. Anna ens va ajudar i el resultat ha restat ideal per a penjar i recordar els nostres treballs. Per a finalitzar la decoració del nostre racó o paradeta de la tardor, vam anar a arreplegar fulles al pati de Primària.  



Aquest projecte es fa a moltes escoles i l'han dut a terme milers de mestres, però és tan bonic i ens dóna unes pautes de treball tan clares i tan motivadores, que és inevitable dur-ho a terme. I si no em creieu, mireu la cara de felicitat d'Erika. 

                                          

No hay comentarios:

Publicar un comentario