domingo, 14 de febrero de 2016

TRES BANDERES

Tres banderes és una pintura de 1958 de Jasper Johns, composta per tres llenços de diferents tamanys pintats amb cera calenta i superposats un damunt d'altre. Ja que no podem anar al museu Whitney d'art americà en Nova York, l'hem fet a la nostra aula dels bombers; el divendres vam fer una composició en grups de tres. Ho vam pintar amb cera i vam ficar  gomets a les estrelles de la bandera americana; va haver-hi xiquets que van alternar els colors, altres que la van copiar i altres que la van pintar lliurement. 

El més interessant va ser el moment de la composició en grup; els xiquets tenien primer que ordenar-los i superposar-los, de més gran a més xicotet, discutint entre ells i pegant-los imitant l'obra original. El resultat em sembla senzill però efectiu; ja per finalitzar vam mirar a l'ordinador diferents tipus de banderes (a molts d'ells li va agradar el solet dels argentins). 


La setmana següent a veure si fem dues obres més. Us deixe el model que van gastar i que vaig ampliar i reduir a la fotocopiadora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario