Anem estudiant poc a poc l'hort a la nostra aula i hem dedicat tota una setmana a les verdures i a les amanides i a totes les coses que podem fer amb elles. No podia faltar com acitivitat vivencial fer una amanida a l'aula. Vam centrifugar lletuga, tallar la carlota, afegir olives, cacaus i pinya, a més d'una vinagreta clàsica d'oli i vinagre de xerez amb sal. Tot junt en un plat per taula i... Quina va ser la meva sorpresa quan comprobar com la majoria d'ells se la menjar tota i no van deixar ni una oliva. Com a mostra vos deixe les fotos... de segur que algun del pares no s'ho creuran si no ho veuen.
Visca la dieta mediterrània.
Gerard no només va ajudar a fer-la, sinò que tanta va menjar que no tenia després fam a l'hora d'esmorzar.
A Juan Manuel li encissa la carlota i Josep i Ona són grans amants de la verdureta.
I ací teniu a dos menjant i un altre mirant. Tot no es pot conseguir. A la pròxima segur que algú més menjarà-
No hay comentarios:
Publicar un comentario